Diners Studentska kartica

ZAJEDNO DIJELIMO BLAGDANSKU PRIČU I OVOG ADVENTA! 


Blagdanske priče donose radost i toplinu. Stoga i ovog adventa podijeli svoju priču s osobama koje su ti važne na jednom od najomiljenijih adventskih događanja u Zagrebu gdje te očekuju brojna iznenađenja i pogodnosti kako bismo nakon blagdana svi zajedno čuvali prekrasno blagdansko iskustvo uz Diners Club!

DARUJEMO 10% POPUSTA UZ DINERS NA EU ADVENTU!


Plaćaj svojom Diners Club karticom i ostvari popust od 10% na kućicama EU Adventa na Europskom trgu u Zagrebu. I to nije sve!
Screenshot of NaOku

OČEKUJE TE I SPEKTAKULARAN #DinersClubCookingDuel


Povodom humanitarne inicijative Dine for change, svaki tjedan kušaj, doniraj i uživaj uz omiljenog chefa na Diners kućici od 16:00 do 18:30h na Europskom trgu:
Diners Studentska karticaPoznati chefovi, DJ-evi i foodbloggeri će u ovom spektakularnom kuliranskom izazovu pokazati kako bolje iskoristiti namirnice, bez rasipanja, i pripremati blagdanska jela koristeći reciklirane materijale za serviranje jela.
 

Diners Studentska
Da atmosfera bude što paprenija, pobrinut će se moderatorica Sandra Rončević, food blogerica i kreatorica knjige „Mrvu onog, zeru onog”, koja će ujedno biti i predsjednica žirija za ocjenjivanje kulinarskih specijaliteta.

Chef koji osvoji više glasova publike i bolju ocjenu žirija bit će proglašen pobjednikom, a kupnjom kupona za kušanje jela na Diners kućici možeš sudjelovati u izboru pobjednika i dodijeliti svoj glas.

Otkrij kako možeš i ti postati član žirija na službenoj EU Advent Facebook stranici.
Saznaj više

TOGETHER FOR CHANGE. DINE FOR CHANGE.

Svatko od nas može učiniti razliku i pokrenuti promjenu, a zajedno postižemo najveći utjecaj i stvaramo bolji svijet. Svijet koji počinje pružanjem pomoći u zajednici u kojoj živimo, jer nema boljeg načina da blagdanski duh doživi svoj potpuni sjaj od zajedništva.

Naša humanitarna inicijativa Together for change teži očuvanju okruženja i razvoju društva, zato mislimo na održivo kuhanje, koristimo reciklirane materijale i podržavamo one kojima je to najpotrebnije.
 

DOŽIVI ČAROLIJU BLAGDANA I BUDI I TI DIO PROMJENE!


Sav prikupljeni prihod od kupljenih jela na Diners kućici tijekom adventskog veselja donirat će se UNUO udruzi, koja pomaže osobe s invaliditetom, djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i djecu u nepovoljnom položaju, i to  u svrhu kulinarske edukacije i sudjelovanja osoba s invaliditetom na europskom gastro natjecanju Cupid's spoon.