Diners Home Hero
PRIVATNI KORISNICI
JEDNA ČLANARINA, BROJNE POGODNOSTI
Provjerite sve pogodnosti plaćanja Diners Club karticom.


 
Kupuj na rate
VELIKI PLUS ZA NOVE KORISNIKE

Postani korisnik Diners Club kartice od 1.10. do 31.12.2022. i dobivaš paket ORYX Asistencije Pomoć na cesti PREMIUM bez naknade za prvu godinu korištenja. Besplatno aktiviraj paket u aplikaciji ECC Mobile do 28.2.2023.

Jednostavno je - registriraj se, video identificiraj i odaberi rubriku D, klikni na ASIST+ i aktiviraj uslugu Pomoć na cesti PREMIUM. 

Više informacija o besplatnoj aktivaciji paketa ORYX Asistencije Pomoć na cesti PREMIUM dobit ćeš u dopisu na kućnu adresu, e-mailom, pozivom iz Kontakt centra ili u aplikaciji ECC Mobile. Svakako se i sam za više informacija možeš obratiti našem Kontakt Centru na 01 4929 555.

Želim diners
 • NAGRADNI PROGRAM

  Koristi svoju Diners Club karticu i sakupljaj nagradne kune, a onda umanji svoj mjesečni račun kad god poželiš. Saznaj više o D Club nagradnom programu! Miles & More najveći je frequent flyer program u Europi. Plaćaj Diners Club Croatia Airlines karticom, skupljaj milje i putuj. Saznaj više o programu!
 • KARTICOM PLAĆAM, APLIKACIJOM UPRAVLJAM

  ECC Mobile aplikacijom možeš upravljati svojim novcem brzo, jednostavno i u svakom trenutku. Sve što trebaš od sada je u tvom džepu.
  Saznaj više
 • ASIST+

  Savršen dodatak karticama Erste Card Cluba, bilo da želiš u svakom trenutku imati pouzdanu pomoć na cestipristup zamjenskom voziluslužbu za hitne intervencije u kući na dohvat ruke ili čak popravak ekrana mobitela.

  Saznaj više
 • DINERS CLUB TRAVEL

  Treba ti kratak predah od napornog tjedna ili se osjećaš spremno za duže punjenje baterija? Kako god odlučiš, putuj pametnije uz Diners Club Travel. Iskoristi neku od brojnih zanimljivih ponuda koje smo s našim partnerom BTravel skrojili samo za članove Diners Cluba.
  Saznaj više
 • PUTUJ SA 
  STILOM

  Predahni prije ili poslije leta u jednom od preko 1000 Airport Lounge salona u više od 125 zemalja i teritorija i to za prvu godinu korištenja Diners Club Gold kartice potpuno besplatno.
  Saznaj više
 • VAŽNO JE BITI (O)SIGURAN

  Diners Club kartica donosi jedinstven osjećaj sigurnosti uz policu putnog zdravstvenog osiguranja i policu osiguranja od nesretnog slučaja, koju klijenti mogu ostvariti svojim redovnim korištenjem kartice na prodajnim mjestima.
Lorem ipsum dolor sit amet

BEZ PAPIRA.
BEZ GNJAVAŽE.
100% DIGITALNO.

Psssst! U Hrvatskoj jedino kod nas karticu možeš u potpunosti zatražiti online. Par jednostavnih koraka i tvoja je.
Želim diners
 • Ispuni zahtjev za karticu.
 • Odmah saznaj ispunjavaš li uvjete.
 • Skini mobilnu aplikaciju i unesi preostale podatke.
 • Kartica ti uskoro stiže na adresu.
Želim diners