ZA ONE KOJI OD KARTICE ŽELE VIŠE

DINERS CLUB 
GOLD

Uz besplatno neograničeno korištenje Airport Loungea za prvu godinu korištenja i nagradni program D Club u kojemu na obročne kupnje ostvarujete 1% nagradnih kuna za umanjenje računa, tu je i besplatna dodatna kartica za cijelo vrijeme korištenja te automatsko putno osiguranje. Diners Club Gold uistinu postavlja novi zlatni standard.
Lorem ispum
GODIŠNJA ČLANARINA
400 Kuna
Diners Club Gold - Pozlatite svoja iskustva
POZLATI 
SVOJA ISKUSTVA
Plaćaj Diners Club Gold karticom i sakupljaj nagradne kune, a svoje račune možeš umanjiti u iznosu od 1% nagradnih kuna za obročne i 0,5% za jednokratne kupnje
SAZNAJ VIŠE
 • UVIJEK DOSTUPNI

  Samo za korisnike Diners Club Gold kartice dostupna je posebna telefonska linija na koji se mogu javiti s pitanjima o proizvodima, opcijama i pogodnostima. Nazovite nas na 01 4929 444, tu smo samo za vas.
 • VAŽNO JE BITI (O)SIGURAN

  Diners Club Gold kartica donosi jedinstven osjećaj sigurnosti uz policu putnog zdravstvenog osiguranja u inozemstvu i policu osiguranja od nesretnog slučaja, koju klijenti mogu ostvariti svojim redovnim korištenjem kartice na prodajnim mjestima.
 • S obnovom kartice stiže novi PIN

  Provjeri valjanost svoje Diners Club kartice jer tada stiže nova kartica, uz koju ćeš kupnje potvrđivati PIN-om umjesto potpisom
  Saznaj više
 • DAN S NAJVIŠE DINERS CLUB POPUSTA

  Drugi utorak u mjesecu od sada postaje D-UTORAK. Dan kada vas na najvećem broju prodajnih mjesta čeka najviše popusta ikad za plaćanje Diners Club karticom.

KAKO PRATITI
STANJE SVOJIH NAGRADNIH KUNA?

Stanje svojih nagradnih kuna možete pratiti u ECC Mobile aplikaciji ili na ECC online usluzi. U hodu ili na kavi možete provjeriti stanje i jednim klikom umanjiti svoj Diners Club račun.
SAZNAJ VIŠE
Lorem ipsum

BEZ PAPIRA.
BEZ GNJAVAŽE. 
100% DIGITALNO.

Psssst! U Hrvatskoj jedino kod nas karticu možeš u potpunosti zatražiti online. Par jednostavnih koraka i tvoja je.
ŽELIM DINERS
 • Ispuni zahtjev za karticu.
 • Odmah saznaj ispunjavaš li uvjete.
 • Skini mobilnu aplikaciju i unesi preostale podatke.
 • Kartica ti uskoro stiže na adresu.
ŽELIM DINERS