Trgovci

Diners kartica image
Diners POS image

Bez prepreka
između vas
i kupca

Postanite dio Erste Card Cluba i omogućite si prihvat više od 500.000 kartica samo u Hrvatskoj. A da ne pričamo o karticama iz cijelog svijeta koje također primamo.

Trgovci image
Deskriptivni tekst vezan uz sliku

Prihvaćajte
Sve kartice

Osim što jedini na hrvatskom tržištu izdajemo i ugovaramo prihvat Diners Club kartica, u Erste Card Clubu također izdajemo Visa i Mastercard® kartice te ugovaramo prihvat Maestro®, Mastercard, Visa, Discover, BC Card, JCB i DinaCard kartica.

Saznajte više

Unaprijedite
Svoje poslovanje

Uvijek smo spremni pomoći svojim partnerima. Nudimo vam alate i rješenja koja će vam poslovanje učiniti lakšim i jednostavnijim, bez obzira na to prodajete li online ili offline.

 • EFT POS uređaji

  Uređaji za prodajna mjesta koji omogućuju prihvaćanje kartica provlačenjem, umetanjem ili prislanjanjem (ako kartice imaju tu mogućnost).

 • Mobilni POS uređaji

  POS uređaj koji nije fiksno vezan, idealan za vlasnike restorana i drugih ugostiteljskih objekata.

 • E-Commerce

  Idealno rješenje za internetsku trgovinu. Omogućuje ugovaranje naplate putem interneta za Diners i ostale kartične brendove.

Floating in poool image

Brigom o kupcima brinemo o vašem poslovanju

Korisnici naših kartica vole rate bez kamata i naknada, pogodnosti i mogućnosti plaćanja koje im nudimo. Olakšavamo im život i dajemo priliku da si priušte nešto što inače ne bi mogli.A možda im baš treba ono što vi nudite.

Map
0

Cijeli svijet kupaca vama na dlanu

Kvalitetu naših usluga i proizvoda dokazuje naša mreža od 60.000 prodajnih mjesta što je više od 95 % u Hrvatskoj. S druge strane, ljude koje plaćaju karticama je danas lakše naći, nego promašiti.

Saznaj više

Iskustvo,
jednostavnost, i
briga o poslovanju

 • Diners Tradicija

  Već više od 50 godina svojim iskustvom i znanjem pomažemo ljudima u poslovanju. To planiramo još dugo.

 • Ljudski odnosi, prije svega

  Poslovanje je drugi korak, biti ljudi je prvi. Za svakog našeg partnera imamo ljude koji se posebno brinu o njegovom poslovanju.

 • Uvijek uz vas

  Naša korisnička podška stoji vašem poslovanju na raspolaganju od 0 do 24.

Floating in poool image

Neka kupci
čuju za vas

Postanete li dio naše mreže, postajete i dio naših marketinških aktivnosti. Zamislite vašu ponudu koja kola po newsletterima, webu, društvenim mrežama i TV spotovima. Sad prestanite zamišljati, postanite dio ECC-a i pretvorite to u stvarnost.

Floating in poool image

Vaše poslovanje
na novoj razini

Gotovina je stvar prošlosti. Učinite iskustvo kupovine jednostavnijim za svoje kupce. Omogućite im bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje.

 • Kupovanje za vaše klijente nikad nije bilo jednostavnije.

Kako
postati dio
Erste Card Cluba?

Jednostavno. Kontaktirajte nas putem ovog formulara i naša korisnička služba će vam se uskoro javiti!