naoku key visual
PRECIZAN PREGLED VAŠEG POSLOVANJA
 

WEB APLIKACIJA
NaOku


NaOku pruža besplatan digitalni pristup vašim poslovnim podacima

Što je NaOku?

Besplatna web aplikacija koja vam omogućuje digitalni pregled poslovanja, pruža veću kontrolu, jednostavniji pristup poslovnim i financijskim podacima te tako olakšava i poboljšava poslovanje.
Web aplikacija dostupna je svim klijentima koji su sklopili ugovor s Erste Card Clubom o prihvatu platnih transakcija.
Preuzmite brošuru
Screenshot of NaOku
 • PREGLED PROMETA I KREIRANJE IZVJEŠTAJA

  Pregled transakcija za odabrano razdoblje, kao i pregled prometa pojedinačne trgovine, dostupni su jednim klikom. Preuzmite izvještaj u već pripremljenom obliku ili sami napravite predložak izvještaja. Izvještaje možete preuzeti u XLSX ili CSV formatu.

 • IZVOD OTVORENIH STAVAKA

  Kreirajte izvještaj sa svim otvorenim stavkama na određeni datum. IOS vam pruža detaljan uvid u pregled obveza i potraživanja Erste Card Cluba prema primatelju IOS-a.
 • SERVISNE INFORMACIJE

  Kako bismo vam olakšali korištenje web aplikacije, prikupili smo  sve informacije na jedno mjesto. Tu ćete pronaći objašnjenje pojmova, odgovore na česta pitanja te dokumente i upute.
 • OBAVIJESTI O TROŠKOVIMA

  Obavijesti o mjesečnim troškovima i naknadama  za tekuću i prethodnu godinu možete preuzeti u digitalnom obliku. Za svaku obavijest o troškovima i naknadama možete kreirati izvještaj s pripadajućim transakcijama, u skladu s vašim potrebama.
 • UPRAVLJANJE KORISNICIMA

  Znamo koliko vam je važna sigurnost informacija i koliko se trudite sakriti je od neželjenih pogleda. Uz web aplikaciju NaOku sami upravljate korisnicima i njihovim korisničkim pravima te jednostavno dodajete nove korisnike.

Zahtjev za pristup
web aplikaciji NaOku 

Zahtjev za pristup web aplikaciji treba biti ispunjen u cijelosti i potpisan od osobe ovlaštene za zastupanje poslovnog partnera te ovjeren pečatom. Po odobrenju zahtjeva, osobi ovlaštenoj za zastupanje, kao i dodatnim korisnicima, bit će poslan e-mail s uputama za prijavu u web aplikaciju NaOku.

Ispunjeni zahtjev potrebno je dostaviti na
e-mail naoku_registracija@ecc.hr.
Preuzmite zahtjev
Screenshot of NaOku